Jump to content
Cover for Ruotsinlaiva
Isbn: 978-95-2300-356-9
Publisher: Atena
Category:
Novels
Accessible since: October 2017

E-book

Ruotsinlaiva

Kalpa on toimittaja, hyvä puoliso, isä ja touhukas tyyppi. Hänellä on aina jotain meneillään, nytkin yksi tunneli. Se olisi niin kätevä – ei tarvitsisi keikkua laivalla yli Suomenlahden vaan voisi suhauttaa naisen luota toisen luo. 

Aino maalaa kattoa, seinää, lattiaa. Hän kantaa pihalle vuosien takaiset huonekalut ja sytyttää palamaan. Kalpan hyväntuulisuus kannattelee häntä, mutta välillä se upottaa. Kun toinen iloitsee, toisen ei tarvitse.

Kaja kipuilee teini-ikäisen Elle-tyttären kanssa, joka ei anna äidilleen anteeksi. Kun Tallinnan-turistit ostivat aikoinaan villasukkia, jättivät he jälkeensä markkoja ja muutakin. On tullut aika selvittää pari asiaa. 

Ruotsinlaiva on tarina miehestä, joka seilaa kahden vaiheilla, eikä tiedä, kumpaan suuntaan kallistua. Ennen pitkää hän huomaa seilanneensa niin syviin vesiin, että tarvitaan aikalisä. Romaani kertoo Kalpan valinnasta ja miettii, voiko ihmistä suojella häneltä itseltään.

Roope Lipasti on suosittu lietolainen kirjailija ja kolumnisti, joka on hauskuuttanut ja koskettanut lukijoita jo vuosikymmenen ajan.  Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone