Jump to content
Cover for Johtamisen kehittäminen
Isbn: 978-95-2451-740-9
Publisher: PS-kustannus
Category:
Society & Culture
Accessible since: March 2019

E-book

Johtamisen kehittäminen

”Johtamisen alalla ei ole pysyviä mestareita, mutta jatkuva harjoittelu auttaa saavuttamaan tason, josta on hyötyä niin esimiehelle itselleen kuin organisaatiolle.”

Hyvä johtaminen saa työyhteisön tuottamaan ja kannattamaan, mutta se vaikuttaa myös työntekijöiden ja asiakkaiden hyvinvointiin. Ei ole yhdentekevää, miten organisaatioitamme johdetaan.

Johtaminen on opittu taito, jota voidaan kehittää. Johtaminen ei riipu esimiehen ominaisuuksista tai taustasta. Olennainen kysymys on, saako esimies muut innostuneesti, itsensä likoon laittaen mukaan työyhteisön kehittämiseen.

Tässä teoksessa kerrotaan, millaisten keinojen avulla esimies voi saada muut mukaansa tavoittelemaan työyhteisön päämääriä ja ratkaisemaan kohdattuja haasteita. Lisäksi esitellään keskeisimpiä johtamisen kehittämisen menetelmiä, kuten 360 asteen arviointia, työnohjausta ja mentorointia.

Pauli Juuti on valtiotieteiden tohtori ja dosentti sekä yrittäjä. Hän on työskennellyt lukuisissa maamme elinkeinoelämän organisaatioissa asiantuntijana ja kehittäjänä.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone