Jump to content
Cover for Kosmoksessa tavataan
Isbn: 978-95-2726-905-3
Publisher: Aula & Co
Category:
9-12 years
Accessible since: June 2019
Narrator: Ville-Veikko Niemelä
Length: 6 hours 28 minutes

Audiobook

Kosmoksessa tavataan

“Yksi vuoden 2017 unohtumattomimmista lukukokemuksista oli Jack Chengin kirjoittama Kosmoksessa tavataan. Itkin ja nauroin vuorotellen sitä lukiessani.” – Pauline von Dahl, kirjabloggari

Kosmoksessa tavataan on Jack Chengin ensimmäinen kirja lapsille ja nuorille, mutta yhtä hyvin sen voi lukea aikuinenkin. Se kertoo 11-vuotiaasta Alex Petroskista, joka matkustaa Coloradosta New Mexicoon ja Las Vegasista Los Angelesiin ja tallentaa kaiken kokemansa kultaiseen iPodiin. Hän aikoo lähettää sen avaruuteen aivan kuten hänen sankarinsa Carl Sagan vuonna 1977 lähetti Voyager-luotainten mukana maapallon ulkopuolisille älyllisille olennoille kultaisen äänilevyn, joka sisälsi mm. tervehdyksen 55 eri kielellä, valaiden ääntelyä, rakastuneen naisen aivoaaltoja ja vastasyntyneen vauvan naurua.

Matkalla Alexille paljastuu salaisuuksia, jotka muuttavat hänen elämänsä. Myös lukija oppii paljon terävästä, intohimoisesta ja ajoittain sydäntä särkevästä tarinasta – hyvä voi voittaa vaikeinakin aikoina ja odottamattomat tahot voivat antaa voimia muutokseen. Kosmoksessa tavataan on hieno osoitus pyyteettömän rakkauden ja anteeksiannon tärkeydestä maailmassa, joka on epäreilu. Se muistuttaa lukijaa siitä, että toivoaan ei koskaan saa heittää.

Jack Cheng on syntynyt Shanghaissa, kasvanut Michiganissa, asunut vuosikymmenen Brooklynissa ja asettunut lopulta Detroitiin. Cheng on aikaisemmin kirjoittanut romaanin These Days.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone