Jump to content
Cover for Tommi Läntinen
Isbn: 978-95-2312-938-2
Publisher: Minerva
Category:
Memoirs & Biography Art, music, theatre, film
Accessible since: August 2019

E-book

Tommi Läntinen

Tommi Läntinen kertoo kirjassa taiteilijan urastaan, musiikistaan ja elämästään rocktähtenä, isänä, poikana ja ystävänä. Elämään on mahtunut monia ikimuistoisia hetkiä, koskettavia kohtaamisia sekä asioita ja päätöksiä, jotka jälkikäteen ovat kaduttaneet.
Tommin lisäksi ääneen pääsevät läheiset, bändikaverit, fanit, musiikkimaailman gurut ja Tommin neljänkymmenen taiteilijavuoden aikana syntyneet laulut.
Kirja tarjoaa ensipainoksessa lukijalle mahdollisuuden kuulla QR-koodin kautta aiemmin julkaisemattoman kappaleen Ääretön ikävä, joka syntyi kirjaa kirjoittaessa. Tämän kirjan luettuaan tietää, kuka on Tommi Läntinen.

Helsinkiläinen Susanna Ruuhilahti toimi vuosia mm. pop-artisti Robinin viestintäkoordinaattorina. Hän on kirjoittanut artikkeleita musiikin kuntouttavasta vaikutuksesta sekä mm. teokset Koukuttavat suhteet, Mutta kuka kirjoitti sanat? sekä yhdessä Katriina Bildjuschkinin kanssa teoksen Puhutaan seksuaalisuudesta. Ruuhilahti on myös seksuaaliterveyden asiantuntija ja logoterapeutti.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone