Jump to content
Cover for Rakas keho
Isbn: 978-95-2451-980-9
Publisher: Tuuma-kustannus
Category:
Psychology
Accessible since: September 2019

E-book

Rakas keho

Rakas keho

Tiedän, etten ole aina kohdellut sinua hyvin. Toisinaan olen yrittänyt, joskus myös onnistunut, mutta useimmiten olen vain ollut ilkeä ja vältellyt katsomasta sinua. Olen ajatellut, ettet ole kaunis – etten minä ole kaunis. Olen verrannut sinua toisennäköisiin, -kokoisiin ja -muotoisiin vartaloihin. Miettinyt, ettet riitä tuollaisena, ja kritisoinut jokaista kohtaa sinussa.

Olemme kuitenkin kokeneet yhdessä paljon – hyvää ja pahaa. Olet minulle tärkeä, ja siksi haluaisin nyt oppia rakastamaan sinua.

Rakas keho on henkilökohtaisesti puhutteleva kirja, jonka kantavia teemoja ovat muun muassa kehonkuva ja sen haasteet, itsensä hyväksyminen ja oman kehon kurittamisesta luopuminen. Teoksen tavoitteena on tarjota armollisempaa suhtautumista itseen ja kannustaa sinua näkemään kehosi upeus sen koosta, muodoista tai ulkoisista ominaisuuksista riippumatta – ja juuri niiden ansiosta.

Kirjassa erinäköiset ja -ikäiset naiset avaavat omaa kehosuhdettaan rohkeasti ja avoimesti. Tarinat kertovat, kuinka monivivahteinen ja tärkeä jokaisen keho on.

Kirja kannustaa sinua pohtimaan omaa kehosuhdettasi ja johdattelee omaksumaan uudenlaisen tavan olla sinut kehosi kanssa. Tutkimustietoon nojaten se korostaa ratkaisukeskeisyyttä ja antaa paljon konkreettisia ideoita sekä harjoituksia kehonkuvan työstämisen tueksi.

Kirjan tekijöistä Katarina Meskanen on pitkään kehonkuvaongelmien ja syömishäiriöiden parissa työtä tehnyt kliininen psykologi. Heidi Strengell työskentelee valokuvaajana ja on erikoistunut etenkin henkilökuvaukseen.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone