Jump to content
Cover for Kultaa Kaunispäästä
Isbn: 978-87-2646-058-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: November 2020

E-book

Kultaa Kaunispäästä

Kuinka suloinen lehtijuttu kihlasormuksesta muuttuu rikostutkinnaksi?

Juha Hiedan isä kadotti kihlasormuksensa vaeltaessaan Lapissa lähes kaksi vuosikymmentä sitten. Juha löytää sattumalta omalla Lapin matkallaan kivenkolosta samaisen kultasormuksen. Toimittaja Ilkka Visa päättää kirjoittaa sattumasta jutun, mutta huomaa, että tapauksessa on jotain omituista. Neljästä vaellusreissun osanottajasta vain kolme palasi kotiin. Juhan isä ja äiti eivät kihlautuneetkaan niin suloisissa merkeissä kuin toimittaja oli olettanut.

Ilkka Visa tajuaa sukeltaneensa liian syvälle tähän tarinaan. Mutta nyt on liian myöhäistä kääntyä takaisin – liian moni kysymys vaatii vastauksen...

Matti Almila (1927-1998) oli suomalainen kirjailija ja pakinoitsija. Hänet tunnetaan erityisesti rikosromaaneista ja pseudonyymillä Kai de Puu julkaistuista pakinoista. Hän oli kokenut toimittaja ja kirjoitti useisiin eri lehtiin. Toimittajan ammattitaito näkyy hänen romaaneissaan, joiden juoni kulkee sujuvasti. Yksityiskohdat ovat kohdallaan, ja juoni avautuu lukijalle tutkinnanomaisella logiikalla.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone