Jump to content
The library informs: Kirkes-kirjastot keskittävät e-kirjojen ja e-äänikirjojen tarjonnan Ellibs-palveluun ja Biblio-palvelu poistuu käytöstä. Uusia lainoja ei myönnetä 1.1.2022 alkaen ja sitä ennen lainatut aineistot säilyvät käytettävissä vielä tammikuun.
Cover for Akselin ja Elinan hääfarssi
Isbn: 978-95-2351-624-3
Publisher: Into Kustannus
Category:
Novels Humour
Accessible since: June 2021
Narrator:
Aku Laitinen
Katariina Lantto
Juha Suihko
Length: 4 hours 24 minutes

Audiobook

Akselin ja Elinan hääfarssi

Juhannuksen alla julkaistava audiokomedia Akselin ja Elinan hääfarssi on täysiverinen kuoliaaksinaurattaja - heti ensiminuuteista alkaen aina loppulauluun asti!

Komediakuunnelman on käsikirjoittanut ja ohjannut valtakunnanhumoristi Antto Terras, ja sen näyttelevät eläväiseksi maamme parhaat ääniakrobaatit.
Akseli ja Elina, toisilleen lupautuneet sydänkäpyset, joutuvat ennen papin aamenta painiskelemaan monenlaisten koettelemusten kanssa. Heitä eivät jätä rauhaan menneet kumppanit eikä polttareissa tavatut stripparit. Hääpaikkakin on vuokrattu juuri samaksi illaksi myös viidelle muulle seurueelle. Anopit ja appiukot tekevät hekin kaikkensa, että nuorenparin alkutaival olisi mahdollisimman kivikkoinen. Pappi hakeutuu väärälle kirkolle, eikä kanttorille ole kukaan kertonut, että nyt ovat vuorossa häät eikä hautajaiset. Mutta onneksi ruokamyrkytys iskee ainoastaan puoleen seurueesta!

Kuunnelmassa vilahtavat kymmenet hulluttelevat hahmot ja kiperiäkin kiperämmät tilanteet seuraavat toisiaan. Saavatko Akseli ja Elina lopulta toisensa? Ja saako joku muukin, ja jos, niin mitä? Miksi anoppi herää aamulla aivan väärästä vuoteesta, ja miksi papilla on sutinaa hovimestarin kanssa?

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone